Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Make food special

Tastemakers handelt in belevingen, herinneringen en associaties. Met goedgekozen thema’s, kleuren en kwaliteitsproducten scheppen wij een wereld die verlangens oproept en inspireert. Zo maken wij foodproducten speciaal.

header-smaakpupil-breathe
Header-smaakpupil-Proud-proost
header-smaakpupil-pastabaas

Tastemakers, koploper in creativiteit 

Tastemakers bedenkt en ontwikkelt themaverpakkingen voor food in geschenkpakketten. Ieder jaar werken we diverse thema’s uit en introduceren we verschillende bijzondere innovaties. Zo bieden we mensen de gelegenheid om hun waardering voor elkaar uit te spreken.

Thema’s

Ontdek onze werelden 

Wij nemen je mee op reis. Het ene moment zie je jezelf zitten met een kop warme chocolademelk bij het kampvuur terwijl je marshmallows roostert. Het andere moment waan je jezelf op een uitbundig feest. Je hoort muziek, je ziet de feestlichtjes en je krijgt zin om te dansen. Laat ons je meevoeren door onze werelden!

Duurzaamheid

Verantwoord ondernemen

Tastemakers wil graag bijdragen aan het verduurzamen van de sector. Dit doen wij door onze verpakkingen te verbeteren en door de milieu-impact van onze bedrijfsprocessen te verminderen. Het waarderen van onze naasten mag niet ten koste gaan van onze natuurlijke leefomgeving.