Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Merken met kwaliteit

We make food special. Voorwaarde is dan wel dat de foodproducten van hoge kwaliteit zijn en duurzaam geproduceerd zijn. Daarom is ons merkenaanbod zorgvuldig samengesteld. Ontdek hieronder met welke brands wij samenwerken!

Brands brochure '23

Tony’s Chocolonely

Samen maken we 100% slaafvrij de norm in chocolade. Niet alleen in Tony's chocolade, nee, alle chocolade wereldwijd. Om dit voor elkaar te krijgen heeft Tony's Chocolonely een routekaart opgesteld. Dit zijn de doelen op de lange termijn, waarin Tony's elk jaar stappen zet (groot en klein). 

tony
leev-header

Leev

LEEV staat voor: enjoy organic happiness. Jij bent daarin het centrale punt. Om te beginnen zijn biologische wholefoods goed voor je. Ze zitten vol met nuttige voedingsstoffen en goede energie. De wholefoods zijn daarnaast goed voor de natuur. Ze zijn altijd biologisch, en dat is klimaatvriendelijk en goed voor de bodem en de biodiversiteit. Tot slot verzekert LEEV je dat alle boeren een faire prijs krijgen voor hun werk en dat een deel van de opbrengst naar mensen gaat die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. People, planet, profit dus.

Happiness is Homemade

Bij HomeMade houden ze van quality time. Gezellig met vrienden en familie genieten onder het genot van een lekkernij! Met HomeMade maak je in no-time de lekkerste cakes, taarten, brownies, tompoucen wafels en pannenkoeken. Voor de ultieme genietmomentjes! Laat je creativiteit gaan en je maakt in een handomdraai een heerlijk spektakelstuk!

homemade3
logo_homemade_nieuw
deleckere

De Leckere
- Bewust lecker anders

Brouwerij De Leckere brouwt bieren voor levenslustige Nederlanders, die iedere dag lecker anders willen maken. Echte aanpakkers die de dag plukken en genieten van het leven. Mensen die er voor gaan en samen met anderen het leven willen vieren. Net als De Leckere, maken zij bewuste keuzes en zijn ze anders.

Bicro
- Soepen, sauzen en gerechten

Bicro in Edam bereidt al sinds 1923 de heerlijkste soepen, sauzen, ragouts en gerechten volgens traditionele en (inter)nationale receptuur. Met zorg worden de natuurlijke ingrediënten verwerkt tot smaakvolle en eerlijke producten zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen.

shutterstock_2213423891
rogerroger

Roger & Roger 
- A famous name in snacks

Producer of Croky

Chips, tortilla’s of nacho’s. Roger & Roger zijn verzot op knapperig krokante snacks gemaakt van de beste aardappelen en verse maïs.

Sinds de start in 1999 is de familiale chipsfabriek uitgegroeid tot een klinkende naam in de internationale private label markt. 

Vanuit Moeskroen serveren ze klanten in meer dan 20 landen aardappel- en maïssnacks van topkwaliteit.

Geurts
- De Betuwe op z'n lekkerst!

Al meer dan 125 jaar produceert Geurts de lekkerste jam met fruit van de allerhoogste kwaliteit. Dankzij de 35 miljoen potjes die ze jaarlijks maken, genieten mensen van over de hele wereld van deze heerlijke fruitproducten.

geurts3