• header-themas_1_20150611_105218

Over Tastemakers

Door jarenlange ervaring in de branche, lukt het de Tastemakers steeds opnieuw om de nadruk te leggen op onderscheidende thema's, kwalitatieve producten en een naadloze logistiek. De concepten en producten onderscheiden zich door hun uitstraling en zijn vernieuwend. Ieder product wordt speciaal geselecteerd door de Tastemakers; samen vertellen zij een sterk en eigen verhaal.

Zowel in binnen- als buitenland wordt door de Tastemakers nauw samengewerkt met diverse fabrikanten. Het is van essentieel belang dat er niet alleen een kwalitatief hoogwaardig product wordt geleverd; ook de logistiek moet zorgeloos verlopen. Dit proces kunt u gerust aan de Tastemakers overlaten!

Van idee tot kerstpakket

 • Concept

  1,5 jaar voordat de Kerst aanbreekt brainstormen de Tastemakers over welke trends en ontwikkelingen de basis kunnen vormen voor de nieuwe kerstthema’s.
 • Design

  Op basis van de ideeën van de Tastemakers worden uiteenlopende designs geselecteerd en uitgewerkt tot aantrekkelijke, onderscheidende verpakkingen.
 • Assortiment

  Met zorg ontwikkelen de Tastemakers een productassortiment van kwalitatief hoogwaardige producten. Deze producten worden gecombineerd binnen passende thema’s.
 • Productie

  Op verschillende locaties in binnen- en buitenland worden de Tastemakers-producten geproduceerd en ingepakt. Een groot gedeelte van de inpak wordt gedaan door medewerkers van de lokale sociale werkplaats.
 • Logistiek

  Een naadloze logistieke operatie is voor de Tastemakers van topprioriteit. Onze klanten zijn verzekerd van tijdige levering, ongeacht de fase van het seizoen.
 • Groothandel

  De Tastemakers-producten worden geleverd aan horecagroothandels, groothandels in relatiegeschenken en overige samenstellers van (kerst)pakketten. Van landelijk opererende multinationals tot de kaasboer om de hoek.
 • Cadeau

  De Tastemakers-producten worden gebruikt voor het samenstellen van een origineel (kerst)pakket. De samensteller voegt hieraan bijvoorbeeld non-food artikelen en een passende omdoos toe. Grote kans dat uw kerstpakket dit jaar gevuld is met food-artikelen van Tastemakers.

Bedrijfsfilm | Tastemakers

Benieuwd naar het volledige Tastemakers-proces 'van idee tot kerstpakket'? Bekijk de film en laat u inspireren.

Het zegel 'tastes good'

Tastemakers stelt hoge eisen aan haar producten. Zoals de smaak, uitstraling, kwaliteit en meer aandachtspunten. Een product dat voldoet aan deze eisen krijgt het tastes good-zegel. Wanneer u een product ziet met het zegel, weet u dat u een uniek product in handen heeft met een sterk, eigen verhaal.

Meer over tastes goodtaste good zegel

'Wanneer u een product ziet met dit zegel, dan weet u dat u een uniek product in handen heeft met een sterk, eigen verhaal.