• uploads/header3_1_20150622_121651

Tastes good!

Ooit een kerstpakket gehad? Grote kans dat dit pakket vol zat met door ons geselecteerde producten in een door ons bedacht jasje. DeTastemakers zijn namelijk een van de grootste spelers op de markt van geschenkconcepten. Nee, we bestaan niet sinds 800-nog-wat en stoelen niet op oude ambachten of een innovatieve voorouder. Wat belangrijker is: wij als Tastemakers hebben vooral een erg goede smaak!

Frequently asked question:

Vragen over Tastes Good

1.

Kan ik mijn favoriete product nabestellen?

Helaas is dat niet mogelijk. Onze producten worden speciaal ontwikkeld en geproduceerd voor de (kerst)pakkettenmarkt. Deze zijn daarom niet verkrijgbaar in de supermarkt en kunnen ook niet nabesteld worden.

Het zegel 'tastes good'

Tastemakers stelt hoge eisen aan haar producten. Zoals de smaak, uitstraling, kwaliteit en meer aandachtspunten. Een product dat voldoet aan deze eisen krijgt het tastes good-zegel. Wanneer u een product ziet met het zegel, weet u dat u een uniek product in handen heeft met een sterk, eigen verhaal.

Tastemakers stelt hoge eisen aan haar producten.


  • afb-1
  • 3Dgroepje4

Herkenbaar en duidelijk

Wij vinden het belangrijk dat meteen duidelijk is wat je met het product kunt doen: direct opeten of bijvoorbeeld nog even opwarmen. We zorgen daarom voor een duidelijke naam en eventueel een bereidingswijze.

Goede smaak

Dit is natuurlijk subjectief, maar wij proeven al onze producten zodat wij overtuigd zijn van de smaak. Een product moet lekker zijn en in de smaak vallen bij een grote groep, maar ook wij weten dat over smaak niet te twisten valt.

Kwaliteit

Onze producten ontvangen het tastes good zegel als wij overtuigd zijn van de kwaliteit. De kwaliteit van het product zelf is heel belangrijk, maar ook zorgen wij voor een verpakking die het product beschermt en goed houdt.

We zijn altijd op zoek naar vernieuwende designs

Broodmix in bakblik

Innovaties

Dit jaar brengt Tastemakers een aantal innovaties op de markt. Bekijk de handige, leuke animatiefilmpjes en zet deze innovaties zelf op tafel!

Zelf brood bakken in een handig bakblik!

S'mores
Cake in a cup

Goede doelen

Ieder jaar brengt Tastemakers een nieuw pakket uit waarmee een goed doel wordt gesteund.

Fair & Share

Steun de Voedselbank of Stichting Present

U heeft een Fair & Share-geschenk(pakket) ontvangen van uw relatie of werkgever. Dat is mooi, want daar profiteert niet alleen u van. Per verkocht product wordt namelijk 5 cent gedoneerd aan een goed doel: de Voedselbank of Stichting Present. Welk goede doel dit wordt bepaalt u zelf.

Ga naar onze goede doelen pagina en maak uw keuze.

  • Fairshare1

Opbrengst 'Fair & share' pakket 2016

In het assortiment Kerst 2016 heeft Tastemakers het 'Fair & share' pakket geïntroduceerd. Er is een totaalbedrag gedoneerd van ruim €45.000 aan De Voedselbank en Stichting Present.


  • Binnentotaal-bewerkt

Contact

Tastemakers bv
Van der Kunstraat 12
4251 LN Werkendam
Postbus 104, 4250 DC Werkendam

t +31 (0)183 50 81 40
f +31 (0)183 50 81 49
info@tastemakers.nl

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!


Voor vragen, kunt u altijd een berichtje achterlaten.