• uploads/header3_1_20150622_121651

Tastes good!

Ooit een kerstpakket gehad? Grote kans dat dit pakket vol zat met door ons geselecteerde producten in een door ons bedacht jasje. DeTastemakers zijn namelijk een van de grootste spelers op de markt van geschenkconcepten. Door jarenlange ervaring in de branche, lukt het ons om steeds opnieuw om de nadruk te leggen op onderscheidende thema's en kwalitatieve producten.

Frequently asked question:

Vragen over Tastes Good

1.

Kan ik mijn favoriete product nabestellen?

Helaas is dat niet mogelijk. Onze producten worden speciaal ontwikkeld en geproduceerd voor de (kerst)pakkettenmarkt. Deze zijn daarom niet verkrijgbaar in de supermarkt en kunnen ook niet nabesteld worden.

Het zegel 'tastes good'

Tastemakers stelt hoge eisen aan haar producten. Zoals de smaak, uitstraling, kwaliteit en meer aandachtspunten. Een product dat voldoet aan deze eisen krijgt het tastes good-zegel. Wanneer u een product ziet met het zegel, weet u dat u een uniek product in handen heeft met een sterk, eigen verhaal.

Tastemakers stelt hoge eisen aan haar producten.


  • afb-1
  • 3Dgroepje4

Herkenbaar en duidelijk

Wij vinden het belangrijk dat meteen duidelijk is wat je met het product kunt doen: direct opeten of bijvoorbeeld nog even opwarmen. We zorgen daarom voor een duidelijke naam en eventueel een bereidingswijze.

Goede smaak

Dit is natuurlijk subjectief, maar wij proeven al onze producten zodat wij overtuigd zijn van de smaak. Een product moet lekker zijn en in de smaak vallen bij een grote groep, maar ook wij weten dat over smaak niet te twisten valt.

Kwaliteit

Onze producten ontvangen het tastes good zegel als wij overtuigd zijn van de kwaliteit. De kwaliteit van het product zelf is heel belangrijk, maar ook zorgen wij voor een verpakking die het product beschermt en goed houdt.

We zijn altijd op zoek naar vernieuwende designs

Contact

Tastemakers bv
Van der Kunstraat 12
4251 LN Werkendam
Postbus 104, 4250 DC Werkendam

t +31 (0)183 50 81 40
f +31 (0)183 50 81 49
info@tastemakers.nl

Vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag!


Voor vragen, kunt u altijd een berichtje achterlaten.