Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

Tastes good

Ooit een kerstpakket gehad? Grote kans dat dit pakket vol zat met door ons geselecteerde producten in een door ons bedacht jasje. Tastemakers is namelijk een van de grootste spelers op de markt van geschenkconcepten. Ontdek op deze pagina hoe wij de kwaliteit van onze producten garanderen.

tastesgood
tastes-good-zegel

Our seal of approval

Tastemakers stelt hoge eisen aan zijn producten, zoals een goede smaak, originele uitstraling en premium kwaliteit. Een product dat voldoet aan deze eisen krijgt het Tastes good-zegel. Wanneer je een artikel ziet met dit zegel, weet je dat je een uniek product in handen hebt met een sterk, eigen verhaal.

Herkenbaar en duidelijk

Wij vinden het belangrijk dat meteen duidelijk is wat je met het product kunt doen: direct opeten of bijvoorbeeld nog even opwarmen. We zorgen daarom voor een duidelijke naam en eventueel een bereidingswijze.

Goede smaak

Dit is natuurlijk subjectief, maar wij testen al onze producten, zodat wij overtuigd zijn van de smaak. Een product moet lekker zijn en in de smaak vallen bij een grote groep, maar ook wij weten dat over smaak niet te twisten valt.

Kwaliteit

Onze producten ontvangen het Tastes good-zegel als wij geloven in de kwaliteit. De kwaliteit van het product zelf is heel belangrijk, maar ook zorgen wij voor een verpakking die het product beschermt en vers houdt.

Frequently asked questions

Kan ik mijn favoriete product nabestellen?
Helaas is dat niet mogelijk. Onze producten worden speciaal ontwikkeld en geproduceerd voor de geschenkpakkettenmarkt. Deze zijn daarom niet verkrijgbaar in de supermarkt en ze kunnen ook niet nabesteld worden.