Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies.

SfeerbeeldNoel
Alle thema's

NOËL

Verken het onderscheidende thema Noël, een viering van een verfijnde, minimalistische Kerst. Denk aan een sfeer gehuld in zachte witte tonen, doorweven met krachtige accenten van diep zwart en kalmerend groen. Bij Noël vermijden we overdaad en benadrukken we subtiliteit. Kerstmis schittert in deze tijdloze, ingetogen stijl. Welkom bij Noël, waar minder meer is en waar elk element een verhaal vertelt.

De trend

Less is more

Ontdek een kerstbeleving van ingetogen elegantie, waar eenvoud de hoofdrol speelt en subtiele details de zintuigen prikkelen.

Greentriangle
Driehoekje
Linen
pexels-element-digital-712322
SfeerbeeldNoel
pexels-tima-miroshnichenko-5813827
De verpakkingen
Flammkuchen mix
Flammkuchen mix
Grissini olijfolie
Grissini olijfolie
Borrelbrood mix
Borrelbrood mix
Toast
Toast
Winter pretzels
Winter pretzels
Kaaspuntjes
Kaaspuntjes
Marshmallow toppers
Marshmallow toppers
Nieuw!
Caramel candy tree

Deze leuke verpakking, in de vorm van een kerstboom, zit vol met heerlijke karamel snoepjes. Perfect om de feestdagen extra zoet te maken en een glimlach op elk gezicht te toveren. Geniet van de rijke, romige smaak van onze karamels, verpakt in een charmante en feestelijke verpakking. Ideaal als cadeau of om zelf van te genieten!

Linenstar
Doelgroep

Stijlvolle feestdagen

Voor wie de voorkeur geeft aan een verfijnde en minimalistische benadering van de feestdagen, waar subtiliteit de boventoon voert.

Meer informatie over NOËL?

Vincent van Oosten

marketing@tastemakers.nl

+31 (0)183 50 81 40