Tastemakers

Over de webshop

Alle prijzen op deze webshop zijn exclusief btw en statiegeld. Prijzen en orderwaarde zijn onder voorbehoud van fouten. De factuurwaarde van de order is altijd leidend.

Onder het kopje Downloads vind je de laatste prijslijst en links naar het downloaden van brochures en beeldmateriaal. Het overzicht van alle bestellingen in het klantportaal biedt ondersteunende informatie over de orders (de informatie op de verstuurde orderbevestiging is altijd leidend). Ook zit er een zoekfunctie in Bestellingen waardoor je gemakkelijk kunt zoeken naar bijvoorbeeld de leverdatum van een bepaald artikel.

Bij een (verzamel)order met een waarde onder € 500,- wordt € 50,- transportkosten in rekening gebracht. Heb je vragen of wil je een order wijzigen? Neem dan contact met ons op via e-mail: sales@tastemakers.nl of per telefoon: +31 (0) 183 508 140.


Disclaimer

De informatie op deze webshop en in alle bijgesloten bestanden is vertrouwelijk en is gerechtelijk beschermd. Het is enkel en alleen bestemd voor de houder van de inloggegevens. Toegang tot deze webshop en alle bijgesloten bestanden door een iedere ander dan de houder van de inloggegevens is ongeoorloofd. Als u niet de houder van de inlogcodes bent, wijzen wij u er op dat ieder gebruik, openbaring, reproductie, distributie van dit bericht en alle bijgesloten bestanden of iedere andere actie van onvertrouwelijk handelen absoluut verboden is en mogelijk onwettig.


Copyright © 2017 Tastemakers B.V., All rights reserved.


Contact

Tastemakers bv
Van der Kunstraat 12
4251 LN Werkendam
Postbus 104, 4250 DC Werkendam

t +31 (0)183 50 81 40
f +31 (0)183 50 81 49
info@tastemakers.nl


Algemene voorwaarden

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Cookie- en Privacyverklaring

Bekijk hier onze Cookie- en Privacyverklaring.